Koostisained:
1 veega tuunikalakonserv
1 kanamuna
1 keskmine mugulsibul
1 küüslaugu küüs
1,5 sl kuivatatud peterselli
soola, pipart
0,5 dl 20% hapukoort
0,5 dl piima
3 sl riivsaia
võid praadimiseks
Peenestasin nõrutatud tuunikalakonservi kahvliga peenemaks.
Hakkisin sibula hästi peenikeseks ja lisasin kalale. Purustasin juurde küüslaugu.
Lõin juure ühe kanamuna ja maitsestasin peterselli, meresoola ja purustatud pipraga.
Lisasin hapukoore ja piima (asendatavad ka lihtsalt 1 dl lahja hapukoorega), puistasin segu üle riivsaia/leiva seguga ja segasin kõik ühtlaseks. Katsin kausi toidukilega ja panin 20 minutiks külmkappi maitsestuma.
Peale seda sulatasin pannil või ja hakkasin sinna pisikesi kotletikesi vorpima, sain 14 pisikest kotletti.
Praadisin neid madalal temperatuuril umbes 12 minutit aeg ajalt keerates.
Lisandid:
Kõrvale sõime kukeseentega veisepuljongis hautatud tatart ja hapukurki.
Tagantjärele tähelepanekud, soovitused:
Oli maitsev, tahaks proovida kindlasti ka värske peterselliga, hetkel seda kasutada võimalik ei olnud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar