19. jaan 2012

Sinihallitusjuustuga šampinjonid

Koostisained:
1 karp šampinjone
1 pakk (100g) sinihallitusjuustu
1 tl õli


Puhastasin šampinjonid ja võtsin neil ettevaatlikult jalad välja (ühe kübara suutsin ikkagi katki tõmmata). Jalad panin karbiga külmkappi, et neid teiste toitude sees kasutada. Panin ahju 200 kraadi juurde soojenema. Katsin küpsetuspaberiga ahjuplaadi ja asetasin sinna šmpinjonid kübar allpool ja õõnsused üleval. Võtsin silikoonpintsli ja pintseldasin seened pealt poolt õliga üle. Lõikasin juustu kuubikuteks ja jagasin seente vahel võrdselt ära (oli umbes 16 šampinjoni). Kui ahi oli piisavalt kuum, pistsin seende ahju ja küpsetasin keskmisel siinil umbes 15-20 minutit kuni juust oli sulanud. 


Lisandid:
Meie tarbisime neid filmiõhtul ja jõime kõrvale veini.




Tagantjärele tähelepanekud, soovitused:  
Väga maitsvad, kindlasti teeme veel. Mees ütles, et need on parimad seened üldse. 

1 kommentaar:

  1. Tegin täna samuti neid, olen neid isa juures teinud, mõtlesin täna ka kodus ise teha, et perele rõõmu valmistada. Jalad praadisin ma pannil ära, ja allesjäänud sinihallitusjuustu lisasin sinna juurde, sõin vahepeal kui ootasin sampiljonide valmimist.. Mmm, mõlemad nii head!

    VastaKustuta