Koostisained:
1 karp šampinjone
1 pakk (100g) sinihallitusjuustu
1 tl õli
Puhastasin šampinjonid ja võtsin neil ettevaatlikult jalad välja (ühe kübara suutsin ikkagi katki tõmmata). Jalad panin karbiga külmkappi, et neid teiste toitude sees kasutada. Panin ahju 200 kraadi juurde soojenema. Katsin küpsetuspaberiga ahjuplaadi ja asetasin sinna šmpinjonid kübar allpool ja õõnsused üleval. Võtsin silikoonpintsli ja pintseldasin seened pealt poolt õliga üle. Lõikasin juustu kuubikuteks ja jagasin seente vahel võrdselt ära (oli umbes 16 šampinjoni). Kui ahi oli piisavalt kuum, pistsin seende ahju ja küpsetasin keskmisel siinil umbes 15-20 minutit kuni juust oli sulanud.
Lisandid:
Meie tarbisime neid filmiõhtul ja jõime kõrvale veini.
Tagantjärele tähelepanekud, soovitused:
Väga maitsvad, kindlasti teeme veel. Mees ütles, et need on parimad seened üldse.
Kajastan siin enda katsetamisi, nii õnnestumisi kui ka tähelepanuväärsemaid äpardusi kokkamisel. Mõnedele toitudele olen lisanud juurde kaalujälgijate "punktid", pole vaja kohtudes ära ehmatada. Üritan tehtut ka jäädvustada, arvestades aga oma teadmisi ja tehnoloogilisi lahendusi ei ole need ilmselt väga kunstinäituse väärilised. Samuti ei kavatse ma mitte kedagi käskida, vaid pigem räägin oma loo, mida teised saaksid soovi korral jälgida ja kujundada hoopis midagi palju rohkem enda oma.
19. jaan 2012
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Tegin täna samuti neid, olen neid isa juures teinud, mõtlesin täna ka kodus ise teha, et perele rõõmu valmistada. Jalad praadisin ma pannil ära, ja allesjäänud sinihallitusjuustu lisasin sinna juurde, sõin vahepeal kui ootasin sampiljonide valmimist.. Mmm, mõlemad nii head!
VastaKustuta