1. nov 2011

Jogurtipannkoogid


Koostisained:
330g jahu (nisu ja kama kokku) 6,5p
370g 2,5% maitsestamata jogurtit 4,5p
120 ml 3,5% piima 1,5p
4 muna 8p
2 sl suhkurt 2p
1 tl vanillisuhkurt 0p
12g võid 2p
0,5p õli 2g
1 tl küpsetuspulbrit 0p


Vahustasin köögikombainis munad suhkruga. Segasin küpsetuspulbri jahuga segamini. Lisasin vaheldumisi osade kaupa jahu ja vedeliku (jogurt, piim) vahepeal segades. Sulatasin või, lisasin sinna või ja segasin segamini. Panin pannidele tule alla, pintseldasin üle rasvainega. Kui pannid olid piisavalt kuumad, siis tõstsin sinna jäätiselusikaga parajad hunnikud ja küpsetasin mõlemalt poolt kuldseks. Antud kogusest sain 50 lusikapannkooki. Millest ühele vastab 0,5p.


Lisandid:
Serveerisin külma Pajumäe talu piima ja meega.


Tagantjärele tähelepanekud, soovitused:
Olid täitsa maitsvad ja lõpuks sain enda jaoks kamajahu osakaalu tainas parajaks. Võiga küpsetades jäävad pannkoogid mõnusalt pitsilised. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar